Qui som

AC Legionel·la forma part de la Unitat de Negocis d’AC Mantenimient que té la missió d’integrar solucions innovadores a l’àmbit del tractament d’aigües i lluita contra la legionel·la, amb capacitat per assumir projectes complexos de forma àgil, responent així a les necessitats del client amb un equip tècnic, especialitzat i expert.

El nostre objectiu es assegurar la qualitat de l’aigua en qualsevol construcció per evitar la propagació de bacteris que poden provocar malalties com la legionel·losi.

Els treballs d´AC Legionel·la cobreix l´àmbit geogràfic de tot el territori català i zones de les comunitats autònomes d´Aragó i Valenciana.

La nostra dilatada experiència professional com a departament especialitzat de l’empresa Also Casals Instal·lacions ens ha posicionat com una de les empreses de referència en el sector, havent obtingut les homologacions i acreditacions que garanteixen la nostra solvència tècnica:

  • Classificació empresarial per a la higienització, desinsectació, desinfecció i desratització de les instal·lacions a escala nacional, atorgat per la Junta de Contractació del Ministeri d’Economia i Hisenda.
  • Empresa inscrita al Registre Oficial d’Establiments i Serveis Plaguicides (ROESP).
  • Empresa inscrita al Registre industrial.


Qualitat – Servei – Innovació – Formació – Seguretat